Bart Bloemen

Levendig, confronterend, creatief. Kan mensen aan het denken zetten en veranderingen mogelijk maken.

‘Je bent doelgericht bezig, maar tegelijk heeft het ook een spel-element. En zonder rust lukt het niet, je moet volledig geconcentreerd zijn. Het belangrijkste: je kunt niemand anders de schuld geven. Jíj doet het fout en jíj doet het goed.’

Bart heeft het over golf, maar de aspecten die hij noemt, zijn volgens hem net zo goed van toepassing op zijn werk als organisatieveranderaar.

‘Een paar jaar geleden heb ik het golfen ontdekt. Sindsdien sta ik regelmatig op de golfbaan. Ik heb geen vaste home-course, want ik ben bang dat ik daarop uitgekeken raak. De Goyer Golfclub is mij net zo lief als Spaarnwoude. Het gaat om het gevoel. Buiten zijn. Met anderen een paar uur intensief optrekken.’