Integer

Wij stellen ons in ons werk open en kwetsbaar op. Aan eerlijk zijn hechten we grote waarde, want je moet jezelf zijn en blijven. Altijd! Dat geldt voor onszelf en voor de ander.

Gepassioneerd

Ruim 20 jaar doen wij onze opdrachten en trajecten met grote inzet en betrokkenheid. Enthousiast, kundig en gepassioneerd, maar ook stevig als het nodig is. Met inbreng van onze brede kennis en ervaring zoeken we zo nodig de confrontatie, maar steeds op een constructieve manier. 

Respectvol

Veranderen is leren en leren is openstaan voor anderen en andere ervaringen. Dan kan alleen als je oprecht nieuwsgierig bent. Als je bereid bent je eigen oordelen uit te stellen en deze ter discussie durft te stellen. Want: behandel de ander zoals je zelf behandeld wil worden.

Samen

Wij geloven er in dat we samen het beste resultaat creëren. Samen met elkaar en samen met onze opdrachtgevers willen we bouwen aan duurzame relaties. Vanuit onze betrokkenheid blijven wij ons continu afvragen hoe we elkaar en onze opdrachtgevers het beste van onszelf kunnen geven.